Åpningstider: 06:30-16:45   •   Kjernetid: 09:30-14:00

Motto: «Hånd i hånd»    Verdigrunnlag: Trygghet, omsorg, respekt og anerkjennelse

Kontakt oss: 32 78 28 10 / 417 69 651   •   post@snarumbarnehage.no   •  Nyhusveien 283, 3370 Vikersund

NYTTIG INFORMASJON

Bemanning:

Vi prioriterer tid med barna og er meget godt bemannet hele dagen i forhold til det som er vanlig og påkrevd.

Vi er 40% mer bemannet enn kravet tilsier og vi har 2 pedagoger slik pedagognormen krever fra 1. august 2018.

Vi har all møtevirksomhet utenom arbeidstiden og har en innkjøpsansvarlig som tar seg av innkjøp av mat.

Oppholdsbetaling;

Ifht kommunens sine priser ligger vi noe under i pris per i dag.

Hos oss koster 100% plass per måned 2655 kr. I tillegg kommer 300 kr per måned for kost for full plass.

Søskenmodrasjon er 30% for andre barn og 50% for tredje barn.

Det kan søkes om friplass eller redusert oppholdsbetaling etter kommunale bestemmelser (sjekk på kommunens hjemmeside).

Åpningstid:

Barnehagene er fra og med 1. juni 2018 åpen fra 06.30 til 16.45. Vi har kjernetid fra 09.30-14.00.

Vi ønsker beskjed ved sykdom, ved henting/bringing i kjernetid og dersom andre enn foresatte henter barnet.

Barnehagene har feriestengt romjul og påskeuka, i juli samt 5 planleggingsdager i året.

Vi har et tilbud både på planleggingsdager og den sommeråpne uka for de som måtte ha behov for dette. Vi setter inn vikarer og holde åpent mot betaling.

Kosthold

Vi tilbyr lunsj hver dag med pålegg, grønsaker og melk. Onsdager da har vi varmmat.

Hver dag får barna et fruktmåltid med sesongens frukt og grønt. Barna er selv med å lage mat og dekke på border.

Måltidet skal være preget av gode samtaler, god bordskikk og gode matvaner. Barnehagen tilbyr ikke syltetøy, saft, sjokoladepålegg el.l i det daglige kostholdet.

Til bursdager velger bursdagsbarnet mellom smoothie, fruktspyd og pizzasnurrer. Dette er populært og godt. I tillegg blir det krone, sang, gode ord fra barnehagevennene og festleik.

De minste

De minste barna lar vi følge sin egen rytme i forhold til soving, mat etc. Barn sover i utgangspunktet i vogn ute. Fint å ha med kosedyr eller annet barnet bruker ved soving. Dere har med bleier selv.

Vi har et velkomsthefte som deles ut til nye foreldre med nyttig informasjon. Ellers har vi 3 dagers tilvenning og en oppstarts samtale som gjør at vi blir bedre kjent med dere som foreldre og familie.

Foreldresamarbeid:

Vi har daglig kontakt i hente/ bringe situasjon.

I tillegg har vi foreldremøte to ganger i året, foreldresamtaler, påskefrokost og foreldrekaffe. Vi ber inn til sommerfest og Luciafest.

Vi er foreldre eid og har foreldredrevent styre. En gang i året har vi spørreundersøkelse. For oss er medbestemmelse viktig. Foresattes ønsker og behov tar vi på alvor og prøver så godt vi kan å imøtekomme.

Helse, miljø og sikkerhet

Barnehagene er underlagt forskrift om helse, miljø og sikkerhet, denne gjelder både for barn og voksne. Vi har rutiner for at sikkerheten både i lokalene og blant barna er forsvarlig.

Vi har utarbeidet regler og rutiner for hvordan vi blant annet ferdes på tur, og hva vi gjør dersom små eller store ulykker oppstår. De ansatte har førstehjelps kurs en gang i året og tar livredningskurs om vi skal ferdes ved vann.

Kommunen fører tilsyn med barnehagene og påser at vi følger de gjeldende lover og regler.

ALLE ANSATTE HAR TAUSHETSPLIKT

VEDRØRENDE BARN I BARNEHAGEN!