Åpningstider: 06:30-16:45   •   Kjernetid: 09:30-14:00

Motto: «Hånd i hånd»    Verdigrunnlag: Trygghet, omsorg, respekt og anerkjennelse

Kontakt oss: 32 78 28 10 / 417 69 651   •   post@snarumbarnehage.no   •  Nyhusveien 283, 3370 Vikersund

OM SNARUM BARNEHAGE

Snarum Barnehage er en foreldrestyrt barnehage med 18 plasser for barn fra 0-6 år. Vi er beliggende rett inntil skogen. Vi har troen på at det å bruke naturen og nærmiljøet er både spennende og utviklende for barna.

Lokalene er romslige, og uteplassen innbyr til lek og forskjellige aktiviteter. Rett utenfor gjerdet finner vi skog med kupert terreng, ideelt for aking, bærplukking, klatring og turer.

Vi har egen gapahuk noen hundre meter opp i skogen, i tillegg har vi tilgang på en lavvo på moene på Kløftefoss, knappe 10 minutter nordover med bil. Skogen utenfor barnehagen byr på variert terreng, lettgått for de små og mer utfordrende for de litt større. "Gamleveien" går forbi, så vi tar gjerne med barna på sykkelturer med nistepause.

Om vinteren blir det preparert flere mil med flotte skiløyper innover i skogen, og en liten skirunde rett nedenfor lokalene, så barna kan få utfordringer og mestringsfølelse ut ifra eget ståsted.

Norges lengste museumsjernbane går rett forbi lokalene, og om sommeren får barna mulighet til å kjøre med veterantog. Dette bruker vi gjerne som en base for å lære barna om lokalhistorie.